Tuesday, July 18, 2006

Tirsdagsturnering i Oslo, 18.07.2006 (leses fra bunn)

tenkte ikke lenge her; det rikte flyttet er 3/off 3/1. vil unngå skrekkelige enere hvis alt går til helv... frank kaster selvf en 3'er fra bar, klarer aldri lage 5 eller 6 i eget bo. jeg kaster som piss i motvind--og presterer tape partiet og matchen. godt gjort, fra å være ?"#(")¤##="% vinst og ("%&"/*##% gammon etter rollouts. uansett, dette er et morsomt spill--og i skrivende stund spiller da altså frank og karl finalen.


etter tre SUPERantijokers på rad for frank-og litt til--kom vi oppi denne stillinga: sonrik smilte her! jada-mot finalen!!

den andre semien spilte frank og sonrik. relativ jevn batalje som INGEN vil tape! det ble 8-4 crawford til frank-sonrik vant neste parti. stillingen er altså 8-5 til 9 fordel frank.



så var vi kommet til semifinalene. karl gjorde om ikke kort prosess, så iallefall--en grusom prosess mot espen. espen var visst et par tre ganger 90% til å avlslutte match, men karl har jo som kjent 1029383674888444 liv...og vel så det.




laila(boss på kristiania) og henning.

ingrid og arve. ikke vanskelig se hvem som vant denne oppsamlingsmatchen? (men hva f... er det du gjør med venstre arm, arve?)

espen og jill spill. kommentatorer: stig og karl.

bg i det fri!

litt av en gjeng! fv: are, ingrid, stig, sonrik og frank.

radarparet arve og stig!

oslos formann, espen, med nytt og deilig innkjøpt brett!


t-leder karl med full kontroll! (tunga rett i munnen nå!)


spillerne chitchatter før alvoret!



ja, så var bg-pausen over for denne gang...men skulle vel ha tatt fri litt til? 11 spillere møtte opp. her er noen bilder:

dette er bardisken!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

5:30 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

1:07 AM  

Post a Comment

<< Home